Jelena Bačić Alimpić uživa u egzotičnim putovanjima, a sada je podelila snimak sa Maldiva na kojem se vidi kako pliva sa ajkulama.

"Dobro, na dvonožne sam navikla al' ovo su prave!", napisala je bivša voditeljka uz fotografije na kojima se vidi i njena vitka linija"Kakav doživljaj! Ronjenje s ajkulama... ", dodala je spisateljica koja "puni baterije" uživajući u plažama s belim peskom i egzotičnim rastinjem.

Jelena smatra da ništa nije tako vredno kao uspomene i zato se trudi da ovekoveči najlepše trenutke sa dalekih meridijana.

jelena bacic alimpic pliva sa  ajkulama
Instagram / jelenabacicalimpic 

Pritom je i ovog puta pokazala da je u fantastičnoj kondiciji. Da podsetimo, prošle godine se svojim pratiocima požalila da ima muke s viškom kilograma.

"Ubucila" sam se kao nikad", napisala je Jelena tada. "Naravno (bez namere da se pravdam) ključnu ulogu su odigrale godine (još malo pa 52), hormonski disbalans, problemi sa insulinskom rezistencijom, štitnom žlezdom, itd, itd...  Jelena se odlučila za autofagiju i njoj je ova dijeta dala fantastične rezultate. 

Kako izgleda, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / jelenabacicalimpic Uživa u ronjenju s ajkulama na Maldivima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna