Tetovaže obično vezujemo za nečiju ličnu priču koja je osobi veoma značajna. Otud razni oblici, boje, datumi, imena... Marija Šerifović ih ima preko 20 i svaka joj je veoma važna. Nijedne se ne bi odrekla jer su neke podsetnik na stvari koje ne želi da ponovi. Jedna joj je ipak omiljena.

 "Imam preko 20 tetovaža . Najdraža mi je na ruci gde pise 'Ostaću svoja po cenu da budem ničija jer mi srce kaže kako da volim a ta ljubav kako da živim'. Ne bih ni jednu skinula jer su neke dobre da mi vrate sećanje šta nikad ne treba da ponovim, rekla je za "Pink" Marija koja je otvoreno govorila o brojnim razočaranjima koja je doživljavala.

 "Čak i previše su me varali. Pakleno sam se teško borila sa tim. Grozna je izdaja te vrste. Sve više shvatam da je poenta biti u harmoniji sa voljenom osobom. Ostalo može da se kupi. Igrice koje izazivaju ljubomoru s godinama su mi sve manje simpatične. Posesivna sam osoba, u tim situacijama umem da reagujem burno i nimalo prijatno", rekla je za "Story" svojevremeno, i priznala da je veoma ranjiva,

"Može dosta toga da me poljulja, ljudi me doživljavaju kao bezobraznu, bahatu, drsku, nevaspitanu, ali nisam takva! Samo sam brzopleta, nemam živaca i ne volim spore ljude. Ranjiva sam i emotivna, možda sam emotivnija od svakog koga poznajem, ali mi je lakše da stvari koje me dovedu u takvo stanje procesuiram sama, bez igde ikoga", rekla je za Alo! nedavno Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna