Nije retkost da je ljubavni život aktera telenovela često zanimljiviji od onog koji nam pokazuju na ekranu. Strasne ljubavne veze, prevare, spletke, "nemoguće veze", su svakodnevica. Neki kažu da upravo zato tako dobro i mogu da dočaraju te dirljive, dramatične scene jer ih i sami preživljavaju. Ni Setenaj Suer, Gulperl iz serije "Zakletva", nije izuzetak! 

Glumica je dugo pokušavala svoj emotivni život da sakrije od javnosti tvrdivši da za ljubav nema vremena zbog previše posla. Što je više pokušavala taj deo života da zadrži u tajnosti, novinari su sve više želeli da "iščačkaju" ko je muškarac koji je osvojio njeno srce. Trud se isplatio, a ispostavilo se da je Setenaj imala razlog da krije svog izabranika. Turski mediji prenose da je u pitanju jedan od žestokih momaka sa Bosfora, i ističe da je on za glumicu spreman da uradi baš sve. Ugađa joj, vodi je po lukusuznim restoranima, na skupa putovanja... Ipak, upućeni kažu da on nije želeo da se za njihovu vezu sazna.

 "Njegovi prijatelji su u vezama sa devojakama koje se značajno razlikuju od Setenaj.  Atraktivnije su i uživaju da se baškare u luksuzu. Setenej se nekako ne uklapa u to društvo. Čak, mislim da bi ga najbliži ismevali kada bi saznali da je u vezi sa njom", tvrdi izvor za turske medije i dodaje da ni Setenaj nije svejedno da njena porodica, koja je jako tradiconalna, sazna sa kim je u vezi.

"U njenoj porodici se neguju prave vrednosti. Verujem da bi svi bili škorani kada bi saznali da se viđa sa momkom sumnjive reputacije. Vaspitavana je tako da bira poštene i radne muškarce", kaže izvor i otkriva da je Setenej svog dečka upoznala sasvim slučajno u prodavnici i da nije imala pojma ko je on.

"Njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno i to u prodavnici. Ćaskali su dok su ćekali u redu na kasi, on ju je
pozvao na piće i tako je sve krenulo. Ona u tom trenutku nije znala da je on problematičan", tvrdi izvor, dok se glumica na ovu temu nije oglašavala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna