"Na prvi pogled reklo bi se da je nemoguće da se 12 muzičara pojavi neprimećeno i kao iznenađenje, ali uz pomoć Natašine porodice i prijatelja, uspeli smo da joj priredimo nesvakidašnje rođendansko iznenađenje!" Ovim rečima je Dejan Petrović opisao učešće na nezaboravnom rođendanu Nataše Ninković.

Glumica je proslavila jubilarni, 50. rođendan, a žurka je bila kao u bajci. Nataša je u beloj haljini uživala u muzici, a kad su stigli trubači, prva pesma je bila "Čaršija".

"Ovo je za moju majku", uzviknula je Nataša i požurila da se i ona prihvati mikrofona. Igrala je bosonoga, a dok je pevala stihove "Lijepo je doći u svoju čaršiju, lijepo je imat svoju avliju", vidno je bilo da briše suze.

Slavlje su uveličale brojne kolege i prijatelji, a za slavljenicu i goste je stigla i torta na tri sprata! Pogledajte kako je voljena srpska glumica uživala... 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna