Nataša Ninković nema običaj da momente iz privatnog života deli na društvenim mrežama, ali ovoga puta je napravila izuzetak.

Naime, glumica je proslavila jubilarni 50. rođendan u krugu najbližih, prijatelja i kolega, u jednom restoranu u Trebinju, a video sa proslave objavila je na Instagramu.

Slavljenica je za svoj poseban dan blistala u beloj haljini, a stiglo je i veliko rođendansko iznenađenje - ogromna torta na tri sprata sa vatrometom. Gosti su joj otpevali rođendansku pesmu, a glumica nije skidala osmeh sa lica.

Nataša Ninković slavi 50. rođendan  instagram/natasaninkovic

Inače, Nataša je već već 11 godina udata za Nenada Šarenca, a njihova ljubav traje mnogo duže. Kada su njihovi sinovi Luka i Matija krenuli u treći razred osnovne škole, jedno drugom su se zakleli na večnu ljubav. Baš kao i svaki par, i oni su imali razmirice, ali glumica priznaje da ih je s godinama sve manje.

"Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini", rekla je glumica.

Nataša priznaje da je njoj i suprugu prvenstveno bilo važno da sinovi izrastu u dobre ljude koji poštuju prave vrednosti.

Nataša Ninković proslavila rođendan
Youtube/Printscreen/RTS 

"Što se tiče dece, što ste im usadili do sedme godine, usadili ste. Posle toga oni imaju u odnosu svojih roditelja uzorak i format koji slede. Trudili smo se da budu dobri, ispravni ljudi. Mislim da su osobe koje su naučile da istinska ljubav, posvećenost i strast pokreću stvari. Da laka zarada i brz uspeh ne postoje, da su to samo zvečkice koje zamagljuju pogled", rekla je za "Graciju" nedavno glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna