Nataša Ninković u nastavku popularne serije tumači lik Vikice, a na snimanjima se, uprkos velikim vrućinama, odlično zabavlja.

"Moja Vikica je vrlo zanimljiv karakter i pošteno uživam u njoj", rekla je za portal "Republika.rs" glumica, kojoj teško pada jedino nošenje perike na visokim temperaturama, budući da je Vikica, za razliku od Nataše, plavuša.

"Najteže mi padaju vrućine i perika na 42 stepena, kolika je temperatura u studiju, ali se snalazim", dodala je slavna glumica.

Radnja serije se odvija u kafani, a Marko Gvero, koji tumači Kemicu, smatra da ženama nije mesto za kafanskim stolom, dok je Nataša suprotnog mišljenja.

"Žene u kafani dođu kao šlag na tortu. One su neophodan začin da bi to bilo to", iznela je svoje viđenje glumica.

Nataša Ninković o ženama u kafani
Youtube/Printscreen/RTS 

Ona je za ovu ulogu dobila i nominaciju za najbolju glavnu glumicu u komediji na Sarajevskom filmskom festivalu.

"Ovo mi je prva uloga u komediji, velika uloga, i to mi je drago. Ali ne mogu da je odvajam od mojih kolega. Ovaj uspeh je zajednički. Najvažnije je da smo dobar tim, a onaj koji pobeđuje ne treba menjati", istakla je ponosno Nataša za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna