Da sreća voli tišinu, potvrđuje i glumica Nataša Ninković koja o svom braku retko govori. Ona je već 11 godina udata za Nenada Šarenca, a njihova ljubav traje mnogo duže. Kada su njihovi sinovi Luka i Matija krenuli u treći razred osnovne škole, jedno drugom su se zakleli na večnu ljubav. Baš kao i svaki par, i oni su imali razmirice, ali glumica priznaje da ih je  s godinama sve manje.

"Sve ih je manje. Kada sam srećna, smejem se. Kada me nešto dotakne, plačem. Kada se osećam ugroženo, branim se i tada gađam direktno. Preosetljiva sam, uporedo teška, ne kao jedan nego kao tri tuča", ispričala je nedavno za "Story" i dotakla se odnosa sa suprugom.

"Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini", rekla je glumica.

Nataša priznaje da je njoj i suprugu prvenstveno bilo važno da sinovi izrastu u dobre ljude koji poštuju prave vrednosti.

"Što se tiče dece, što ste im usadili do sedme godine, usadili ste. Posle toga oni imaju u odnosu svojih roditelja uzorak i format koji slede. Trudili smo se da budu dobri, ispravni ljudi. Mislim da su osobe koje su naučile da istinska ljubav, posvećenost i strast pokreću stvari. Da laka zarada i brz uspeh ne postoje, da su to samo zvečkice koje zamagljuju pogled", rekla je za "Graciju" nedavno glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna