Mia Borisavljević mama je dve devojčice, četvorogodišnje Eme i jednogodišnje Tee, a privatne i poslovne obaveze, priznaje, teško usklađuje.

"Jako je komplikovano sve, jer zahteva mnogo odricanja i odličnu organizaciju, ali je prelepo i zato se sve sa lakoćom radi. Videćemo koliko ću dugo moći da guram ovaj tempo i šta će na kraju preuzeti primat", rekla je pevačica za "Espreso".

Mia je već deceniju u ljubavi sa kolegom Bojanom Grujićem, za kog se pre 10 dana i zvanično udala. Kako kaže, ista profesija im znatno olakšava funkcionisanje.

mia borisavljevic
Instagram / miaborisavljevic 

"Da se on bavi drugim poslom, verovatno se ne bismo ni viđali, a samim tim ova veza bi teško opstala. Mislim da je zato prednost što smo i Bojan i ja u istom poslu. Život sa muzičarem je jako lep, umeju da budu jako romantični i osećajni. Sa takvim čovekom život ne može da bude ni dosadan ni ružan. Nismo rivali, dopunjujemo se. Život nam se jednostavno dešava", iskrena je Mia, koja je otkrila i da ne voli preterano da se eksponira u medijima.

"Kada bih mogla da se bavim ovim poslom a da me nema uopšte u medijima, to bi bilo idealno. Pojavljivanje u medijima mi stvara neprijatnost, to je ujedno i najneprijatniji deo mog posla. Moje iskustvo sa novinarima na početku karijere je bilo vrlo negativno, tako da mi je to možda i stvorilo neku averziju", rekla je pevačica za pomenuti medij.

Podsetimo, Mia i Bojan su na dan svog venčanja ujedno i krstili mlađu naslednicu Teu. Pevačica je na svadbi promenila tri venčanice, a iako smo navikli da na estradnim veseljima vidimo brojna imena iz javnog sveta, kod Mie to nije bio slučaj, budući da je na svoje venčanje pozvala samo tri koleginice - Marinu Visković, Katarinu Grujić i Višnju Petrović.

Neke od zajedničkih fotografija Mie i Bojana pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/miaborisavljevic Mia Borisavljević i Bojan Grujić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna