Mia Borisavljević se udala danas, a divno venčanje je upotpunjeno i krštenjem mlađe ćerkice Tee. Da podsetimo, ona sa svojim izabranikom Bojanom Grujićem ima i stariju ćerku Emu.

"Bojan i ja sve proslave organizujemo rasterećeno i brzinski", rekla je Mia nedavno za Kurir. Ona je za danas odabrala tri venčanice, zasad je pokazala samo jednu - spektakularnu čipkanu haljinu sa dubokim dekolteom i naglašenim strukom. Na glavi je nosila dugačak veo koji je padao niz leđa, sve do poda.

Sve žene, naravno, zanima kako Mia uspeva da brzo nakon porođaja vrati vitku liniju. Ona tvrdi da nikad u životu nije bila na dijeti i da je njen glavni recept stalni trening. "Primenjujem sva pravila zdrave i balansirane ishrane", kaže pevačica kojoj je zlatno pravilo da se nikada ne prejeda, ali i da nikad nije gladna. "Samim tim, ničeg nisam željna i ništa ne moram."

mia borisavljevic
Instagram / miaborisavljevic 

Mia je nedavno proslavila 38. rođendan, a sad već suprug Bojan joj je podrška u svemu. Jutro počinje zajedničkim doručkom, kad je Ema već u vrtiću, oboje redovno treniraju, često su zajedno na ručku, a veče provode u svom muzičkom studiju.

"Kod nas se najmanje odmara i spava" ali sve sto se dešava je zanimljivo i dinamično", ispričala je Mia. I danas se očekuje mnogo lepih trenutaka, a slike Mie i Bojana pogledajte u galeriji slika!

Instagram / miaborisavljevic Izabranik je Bojan Grujić!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna