Tanja Banjanin iza sebe ima dva braka, iz kojih je dobila dvoje dece. Staša i Novak njen su najveći ponos i sreća, uz koje je zaboravila sve teške trenutke, a jedan od najtežih svakako je bio onaj kada ju je prvi suprug ostavio u trenutku kad je njihova ćerka imala dva meseca, i to zbog druge žene, o čemu je pevačica svojevremeno javno i govorila.

Najveću podršku u trenucima kada je nastavila sama da odgaja naslednicu bili su joj mama i brat.

"Bez mame i brata ne bih štošta preživela, a naročito taj period. Nisam ni bila svesna koliko mi je Saša, moj brat, bio oslonac. A što se tiče mame, nije što je moja, ali ona je stvarno carica, vanzemaljac. Mi smo generalno kao porodica bili vezani jedni za druge i još uvek mi u stvari fali taj, ali baš taj "stari" osećaj koji sam imala tada. Ne bilo koji drugi odnos, baš taj. Zauvek i nepovratno izgubljen. Možda moj osećaj o stalnoj prolaznosti i proističe iz toga", ispričala je Tanja za magazin "Lena".

Staša je danas studentkinja, a Novak tinejdžer, a pevačica kaže da sa naslednicima ima odnos pun razumevanja i poštovanja.

"Ja od njih dobijam sve što zaslužujem, a nadam se da sam zaslužila i poštovanje. Lepo se slažemo nas troje... Staša baš ima tu izraženu crtu koja se zove "pažnja". Osim toga, ceo život je izrazito upućena na mene, moju mamu, a sada na neki način i na Novaka, pa i na njega pazi. A Nole... Pa, Nole je još uvek dečak, kod kog se trudim da razvijem takav odnos prema ženi uopšte. Lepo je vaspitan. Ipak, zasad ga nekad iz šale zovemo "mali Sulejman", s obzirom na to da je okružen nama ženama. A ko najviše brine? Mama, naravno. Jedna i jedina, bez dileme", rekla je pevačica.

tanja banjanin muzevi
Kurir TV 

U junu je napunila 53 godine, a rođendane, priznaje, ne voli.

"Mene proces starenja nije radovao ni u mojoj desetoj-petnaestoj godini. Nekako sam ga od malih nogu bila svesna, a kamoli sada. Koliko ja vidim, protokom vremena sve postaje samo teže i komplikovanije. Nikad nisam bila načisto u čemu je poenta sve te prolaznosti, i generalno, u čemu je poenta naše nemoći. S vremenom, izgleda, nisam postala ni mudrija u tom smislu. Ne, ne volim svoje rođendane, ne volim starenje... Za mene je ceo taj proces život-smrt besmislen. Floskule tipa "uživaj u malim stvarima" meni ne pomažu. Sa druge strane, velika je stvar imati decu, živeti za njih i zbog njih, ali to ne umanjuje činjenicu da ja i dalje starim i samo idem ka kraju. Kao i svi, uostalom", priznala je Tanja, koja je po struci pravnik, te pored pevanja ima još jedan posao.

"Ponovo, osim što pevam, nakon korona perioda radim u pravnoj struci. Mnogi muzičari su se okrenuli i nekom drugom poslu. Dobili smo dobru i prilično traumatičnu lekciju za vreme prisilne tišine", zaključila je ona za pomenuti magazin.

Još fotografija Tanje Banjanin pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/tanjabanjanin Tanja Banjanin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna