Ana Stanić (46) u crnom bikiniju pokazala je ravan stomak i izvajane, duge, noge, a za top formu zaslužni su, kako kaže, pre svega genetika i dobar metabolizam, pa pevačica nije morala da uloži mnogo truda u svoj izgled.

"Istina je da me ti naslovi prate svakog leta. Prijaju mi svakako, ali ponekad skreću fokus sa poslovnih tema koje su mi važnije. Znam da vlada stereotip da žena u određenim godinama više ne može da izgleda dobro, pa mi je drago što rušim predrasude, mada za mene to nije pitanje života i smrti. Divno je što me genetika i metabolizam dobro služe, pa mogu da izgledam ovako bez prevelikog truda", otkrila je pevačica za "Hello".

Ana Stanić ne praktikuje stroge režime ishrane, već samo prati signale koje joj organizam šalje.

"Generalno ja u garderobi imam dosta uskih stvari i čim se malo ugojim počnu da me stežu, tako da odmah shvatim da bi trebalo da povedem računa o ishrani (smeh). Od onih sam koji se vode parolom 'bolje sprečiti, nego lečiti'. Ne volim gladovanje i preskakanje obroka, ali posebnog recepta nema, jednostavno osluškujem svoje telo, zna šta mu prija i umerena sam u svemu", objasnila je Ana.

Za nju nema većeg komplimenta nego kada ljudi primete da je njen izgled potpuno prirodan.

"Ne samo da nisam radila estetske operacije, nego nisam korigovala ni obrve. Nemam ni tetovažu! To sam što sam i to je najvažnije. Nema misterija, ja sam umerena u jelu i piću, ne pušim, imam uredan san, puno šetam", zaključila je pevačica.

Još fotografija Ane Stanić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ana1stanic Ana Stanić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna