Ljubav sa Zoranom Kovačevićem Kočom za Cecu Kitić zauvek je ostala neprežaljena, s obzirom na to da je on samo 15 dana nakon rođenja njihove naslednice Aleksandre ubijen na kućnom pragu.

"Nekada putem mašte pobegnem od svega ovoga, a posebno kad je Koča u pitanju. Hiljadu puta maštam i beskrajno sam mu zahvalna što mi je pokazao da postoji ta ljubav koju sam ja oduvek želela, a to je ta ljubav da budemo svi ono što jesmo. Da on mene ne menja, ni ja njega, da imamo našu ljubav i da radimo na toj ljubavi, da svaki dan pokazujemo jedno drugom koliko volimo da dajemo vetar u leđa", rekla je sada Ceca u emisiji "Premijera".

ceca-kitic.jpg
Youtube / Printscreen / Happy TV 

Pre nekoliko godina, bivša sportistkinja prošla je kroz težak period kada joj je zbog duga banka umalo oduzela stan.

"U nekom zlu ima i dobro, i zaista koliko god je bilo teško, a bilo je teško da mi u životu nikada nije bilo teže, jedna rečenica moje dece jedno jutro me je naterala da ne uradim grozne stvari. A to je 'Mama vrati nam se, vrati svoj osmeh, ovo su ipak samo zidovi'. Jer ja sam potpuno bila odlepila", priznala je Ceca Kitić, koja je dodala da je ponosna na ćerke Aleksandru i Maru i sina Nikolu:

"Uspela sam da odgojim tri dobra čoveka. Dve izuzetne žene i jednog čoveka, i to ljudine, koji su sjajni, koji rade svoj posao, koji su završili škole, koji su samostalni."

Ceca Kitić ove godine pokrenula je svoj privatni biznis - otvorila je pekaru u kojoj i sama radi, a nijedno zaduženje joj ne pada teško.

"Zbog ovih što brinu da li je tuđa ili moja, ovo je moja pekara, radim u mojoj pekari. Ne prodajem na ulici, vrućina je, ali ako bude trebalo možda izađem na ulicu. Zahvaljujući sportu koji me je naučio redu, radu i disciplini, mi sportisti sve možemo i ne možemo. Ako odlučimo da nećemo - nećemo, ako odlučimo da hoćemo - hoćemo. Hrani odolevam, ja nisam neki gurman, ali ima, nađe se i za nas pecivo od heljde, kukuruzno brašno, integralni štapići sa mladim sirom. Ima i kuvanih jela, malo smo specifični", zaključila je Ceca Kitić u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna