Novak Đoković bi mogao da letuje na najekskluzivnijim destinacijama na svetu, ali on je odabrao Crnu Goru, baš kao što to čini veliki broj Srba svake godine.

Sigurno mu je neophodan pravi odmor, jer je iza njega prava tortura koju je u januaru doživeo u Australiji, a zatim i meseci neizvesnosti dok je čekao odluke o učešću na turnirima.

Preokret su mu donele već prve pobede, a kruna je bio trofej Vimbldona. U trenutku kad je pobedio u finalu, čak je zaronio lice u peškir i zaplakao!

"Ovaj trofej, ove godine, u godini u kojoj sam doživeo ono što sam doživeo u Australiji, osvojio sam kad mi se sve nekako nakupilo", kazao je Novak. "U tom trenutku sam samo, kad sam seo, osetio ogromno rasterećenje. Jer, emotivno sam bio, konstantno, pod takvom količinom nekih tenzija i stresa ove godine da to nisam doživeo u životu."

Zato se sada maksimalno opušta na moru, a snimci njegovog uživanja se šire po internetu. Prvo je sve oduševio vožnjom na specijalnoj dasci.

U pitanju je "foil surfing", sport u kome se praktično lebdi nad vodom. Kažu da, po osećaju, podseća na vožnju snouborda, a mali broj ljudi se uopšte usudi da proba.

Novak Đoković probao novi ekstremni sport, mnogi ne bi imali hrabosti Instagram

Novak je uvek spreman za igru, a to se vidi i na snimku gde pleše  argentinski tango!

"Rođen je za sve, svestran, svaka mu čast, tako kompletnu ličnost u životu nisam videla. Bravo Nole!", neki su od komentara tog video klipa na Jutjubu.

"Dete, razigrano znatiželjno dete, sve u životu hoće da proba i u svemu uživa, nema komplekse i zato se lepo zabavlja i usrećuje i nas. Bravo Nole, život je igra, a ti zaista umeš da se igraš", glasi još jedan komentar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna