Hana Huljić, supruga pevača Petra Graša i ćerka muzičara Tončija Huljića, 17. jula je u Splitu na svet donela devojčicu Albu, a mama i beba danas su napustile porodilište.

Prilikom izlaska iz porodilišta, Hana je na sebi imala dugačku cvetnu haljinu, dok je kosu vezala u punđu. Ona je sa naslednicom brzo ušla u auto, jedva čekajući trenutak kada će malenu Albu dovesti kući.

hana_rodiliste4-2172022.jpg
Jadran Babić 

Hana Huljić se, inače, porodila carskim rezom, a sve je prošlo u najboljem redu.

"Sve je proteklo u najboljem redu, Hana je bilo jako pribrana i hrabra, ponovo je pokazala da se žene dobro nose u takvim situacijama, a mi muškarci budemo malo izgubljeni", rekao je njen otac Tonči za "Večernji list".

Porodice Huljić i Grašo Albino rođenje proslavili su u najužem krugu ljudi, ali se uskoro sprema i velika žurka.

Termin za porođaj je, inače, bio 23. jula, ali je devojčica odlučila da roditelje obraduje nekoliko dana ranije.

Ponosni tata Petar Grašo bio je na zagrebačkom aerodromu u vreme kada je Hana primljena u bolnicu, budući da se malo pre toga vratio sa nastupa u Severnoj Makedoniji, a iz Zagreba je odmah kolima požurio ka Splitu, kako bi proslavio rođenje ćerke.

Hana Huljić i Petar Grašo u javnosti gotovo nikad ne govore o svojoj privatnosti, ali je pevač nedavno rekao da će rođenje ćerke svakako biti najvažniji događaj u njegovom životu.

graso i hana
Jadran Babić 

"Ne bih puno o detetu, osim da sam naravno srećan i da je to svakako trenutak koji će obeležiti moj život", rekao je Grašo tada za hrvatske medije.

Još fotografija Hane Huljić nastalih prilikom napuštanja porodilišta pogledajte u galeriji ispod.

Jadran Babić Hana Huljić sa ćerkom Albom izašla iz porodilišta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna