Dženifer Garner mnogo se razlikuje od svih dama iz svetskog džet-seta. Uprkos tome što je magazin "People" proglasio najlepšom ženom na svetu, ona bez ustezanja javno pokazuje svoje mane i nesavršenosti. Nema problem da u opuštenom izdanju odvede decu do škole ili ode u nabavku. Nema problem ni da pokaže celulit na plaži. Time šalje poruku ženama da je sasvim normalno da u petoj deceniji ne izgledaju kao da imaju 20 godina.

Ona ne robuje idealu savršenstva i mladolikosti koji je imperativ u Holivudu. Kako je jednom prilikom ispričala ključ njenog izgleda je to što je zadovoljna sobom. 

"U mojoj porodici, fizički izgled nikada nije igrao veliku ulogu. Nikada se nisam osećala kao neka lepotica, takav stav nije bio deo mog života. Ipak, osećala sam se dobro u svom telu, bila zadovoljna sobom, i stvar je zapravo u tome", ispričala je Dženifer.

Profimedia Dženifer Garner u svakodnevnim izdanjima

Da je zaista tako pokazuje i činjenica da je ni najmanje nije uzdrmalo to što je njen bivši suprug Ben Aflek u vezi sa Dženifer Lopez koja je njena sušta suprotnost. Ne izlazi iz teretane i daje čitavo bogatsvo kako bi izgledala mlađe. Iako ima onih koji misle da su za dobar izgled latino dive zaslužni geni, nemali broj je onih koji tvrde da je otišla u potpunu krajnost u želji da izgleda dobro, i poručuju joj je da se opusti.

Profimedia Dženifer Lopez

Koja Dženifer se vama više dopada?

Izvor: Lepa&Srećna