Venčali su se Dženifer Lopez i Ben Aflek! Vest o tome je noćas obišla celu planetu, a lepa glumica je objavila potresnu poruku o svadbi koju je čekala 20 godina.

"Uspeli smo. Ljubav je prelepa. Ljubav je dobra. I, pokazalo se, ljubav je strpljiva. Može da čeka 20 godina", napisala je Džej Lo, koja se sa Benom verila u aprilu.

"Bilo je baš kako smo mi želeli. Sinoć smo odleteli za Las Vegas, stali u red za dozvolu sa još četiri para koji su doputovali u svetsku prestonicu venčanja.

Iza nas su bila dvojica muškarca, zagrljeni, držali su se za ruke. Ispred nas, mladi par koji je vozio puna tri sata iz Viktorvila, na drugi rođendan svoje ćerkice - a svi mi smo želeli isto - da nas svet prizna kao partnere i da objavimo svetu svoju ljubav, kroz drevni i skoro univerzalni simbol braka.

Jedva smo stigli do Male bele kapele za venčanja pre ponoći. Bili su veoma ljubazni pa su ostali otvoreni nekoliko minuta duže. Dozvolili su nam da se fotografišemo u roze "kadilak" kabrioletu, kojeg je nekad koristio i kralj lično (ali da smo zatražili da dođe i sam Elvis, to bi dodatno koštalo, a i već je legao da spava).

dzenifer lopez ben aflek
Profimedia 

I tako, s najboljim svedocima koje biste mogli da zamislite, u haljini iz starog filma i smokingu iz Benovog ormana, pročitali smo svoje bračne zavete u toj maloj kapeli. Dali smo jedno drugom prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Čak se začuo i svadbeni marš tokom (kratkog) hoda do oltara.

A na kraju, to je bilo najbolje moguće venčanje koje smo mogli da zamislimo. Ono o kojem smo sanjali pre mnogo godina i ono koje se zaista dogodilo (pred državom u Las Vegasu, uz roze kabriolet) posle toliko dugog čekanja.

Kad je ljubav prava, jedino što je važno za brak su mladenci i obećanje da će se voleti, brinuti jedno za drugo, razumeti, biti strpljivi, puni ljubavi i dobri. Mi smo to imali. I toliko toga pride. Bila je to najbolja noć u našim životima.

Hvala Maloj beloj kapeli za venčanja što su mi dozvolili da se u njiovoj sobi presvučem, dok se Ben spremao u muškom toaletu.

U pravu su kad kažu "sve što je potrebno je ljubav". Toliko smo zahvalni što nje imamo u obilju, tu novu divnu porodicu sa petoro divne dece i život za koji imamo više razloga da se radujemo nego ikada do sada", napisala je Dženifer, potpisujući se ponosno novim prezimenom - Aflek.

Divne trenutke zaljubljenog para pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Konačno venčani!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna