Ako tražite ideju za modernu letnju frizuru, na pravom ste mestu! Instagram su preplavile slike na kojima mlade holivudske zvezde poziraju sa sitnim kikicama, a kad je konačno trend prihvatila i Dženifer Lopez, sad su one definitivno hit i za starije.

Za njen novi letnji imidž "krivac" je Kris Eplton, jedan od najpoznatijih selebriti frizera.

Zato predlažemo i da pogledate video u kojem on pokazuje kako da primenite ovu caku čak i na kraću kosu.

Uklopite je uz "morske" talase u kosi i bićete najmoderniji! Prema Krisovim savetima, prethodno nanesite preparat za jačanje volumena pri samom korenu kose. Zatim prosušite kosu fenom, pa prelomite kosu talasasto pomoću prese.

Kikice dolaze na kraju - kao "šlag na tortu"! Treba da budu ispletene od pramenova koji su tik uz lice, a Džej Lo je ovaj detalj ponela uz punđu. Međutim, lepo će stajati i uz "konjski rep" ili uz dužu puštenu kosu! Pogledajte i sami.

@cosmopolitanuk Hair genius @Chrisappleton1, who counts Kim Kardashian, J Lo and Dua Lipa as regular clients, shows us how to get Kim K-worthy beach waves on finer hair in just five minutes #hairtok#hairtiktok#chrisappleton#chrisappletonhair#beachwavestutorial♬ original sound - CosmopolitanUK

 Izvor: Lepa&Srećna