Mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) pronađena je mrtva u svom stanu u noći između 8. i 9. decembra 2021. godine, a Više javno tužilaštvo u Beogradu je sada, nakon detaljnih provera, utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kog lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila njena smrt.

Kako piše "Blic", javnotužilačka odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere.

Kako nezvanično saznaje pomenuti medij, na kompjuteru u Kikinoj sobi, u kojoj je nađeno njeno telo, pronađene su oproštajne poruke adresirane na više osoba.

Takođe, navodi se da je ustanovljeno da nijedno drugo lice nije bilo sa njom u stanu u trenutku smrti.

Podsetimo, Kristina Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal je pratilo više od 700.000 ljudi. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

Izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda, a sahranjena je 14. decembra na groblju Lešće.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Izvor: Lepa&Srećna