Poslovni uspesi Miloša Bikovića naširoko su poznati, ali se glumac trudi da o detaljima iz privatnog života ne priča mnogo.

Sada je, međutim, napravio presedan pa je gostujući u jednoj hrvatskoj emisiji govorio o detinjstvu i svojim roditeljima.

Kako je ispričao, njegovi roditelji dva puta su se venčavali i razvodili.

"Ma, oni su crtani film! Ja kada sam se rodio oni su već bili razvedeni drugi put, tako da nisam ništa 'doživljavao', samo sam se našao u tome. Oni su se zaista iskreno voleli, ali nisu znali jedno sa drugim, to je činjenica", objasnio je Biković.

Miloš je zatim iskreno rekao da je posmatrajući svoje roditelje naučio određene lekcije.

"To je sve bila lekcija za mene, da čovek mora da postoji sa tom osobom koju voli, da je to projekat, da je to rad na tome, odricanje i da čovek mora da se odrekne jednog dela sebe da bi mogao da započnje nešto sa nekim drugim", rekao je popularni glumac.

milos bikovic sa majkom slika iz detinjstva
Instagram / bikovic Miloš Biković sa mamom

Voditeljka ga je zatim upitala da li on ima osobu u svom životu sa kojom je spreman na takav korak, na šta je on odgovorio:

"Pa, mislim da ću odgovor na to pitanje imati onog trenutka kada mi se to desi".

Podsetimo, Miloš Biković je od prošle godine u vezi sa pravnicom iz Crne Gore Ivanom Malić, sa kojom se prvi put pojavio u javnosti u novembru 2021. godine, na premijeri filma "Južni vetar 2".

Neke od fotografija Miloša Bikovića i njegove devojke Ivane pronaći ćete u galeriji ispod.

Instagram/Ivana Malic, Kurir / Damir Dervišagić Miloš Biković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna