Dubravka Mijatović vrlo pažljivo bira uloge koje će igrati, intervjue koje će davati, događaje na kojima će se pojaviti. Zbog toga javnost retko ima priliku da je vidi, ali kad god se pojavi sve prisutne zaseni svojom lepotom.

Hrabro, bez ijedne esteske korekcije, glumica je zagazila u šestu deceniju i u decembru ove godine proslaviće 54. rođendan, iako se to po njenom izgledu, ali i duhu, nikada ne bi reklo.

"Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala", rekla je Dubravka jednom prilikom za medije.

Glumica je tom prilikom otkrila da ne drži dijete, već da voli da uživa u hrani, te da je tajna njenog izgleda u redovnim treninzima.

"Daleko od toga da sam potpuno zadovoljna sobom, ali se trudim da ne razmišljam o manama. Nekako, podrazumevam da se osećam dobro u svom telu. Vežbam mnogo, pošto jedem poprilično, ali to mogu sebi da priuštim jer vežbam, a i nisam neki karakter za dijete", rekla je ona tada.

dubravka mijatovic
ATA / Antonio Ahel 

Koliko je važna nega lica naučila je još u detinjstvu, od svoje majke, pa je ta pravila nastavila da primenjuje i kasnije.

"Znam da sam od mame, gledajući je kako se sprema za posao, naučila da je nega jako važna za ženu, da se iz kuće ne izlazi bilo kako. Zbog sebe, naravno. I da nedostatak vremena nije izgovor za to", istakla je Dubravka pre nekoliko godina za portal "To sam ja".

Ipak, još važnija od spoljašnje jeste unutrašnja nega, na kojoj Dubravka vredno radi. Ne koristi društvene mreže i u tome, između ostalog, pronalazi svoj mir.

"Pretpostavljam da je većini važnija spoljašnja nega, jer se ne sećam da me je iko ikada pitao kakve su mi misli, reči i osećanja, kada traže savet za izgled. Uglavnom se sve svede na kreme, a odustala sam od objašnjavanja da to nije suština. Nemam društvene mreže, ne gledam TV i ne čitam novine. To mi ne prija, troši me na neki besmislen način, prazni me. Želim da dan provedem drugačije, u kontaktu sa sobom, ljudima koje volim i poslom koji radim", iskrena je bila glumica za pomenuti portal.

Dubravka Mijatović
Youtube / Printscreen / N1 

Pitanja o godinama joj nikada nisu smetala.

"Ne vidim ništa nepoželjno ni loše u tom pitanju. Postoje mnoga nepoželjna, neumesna i neprimerena pitanja, a ovo, bar za mene, nije jedno od njih. Naprotiv, godine su moje, ja sam ih sticala, volim ih i zahvaljujući njima sada se osećam udobno i ležerno u svojoj koži. Zahvalna sam na svakoj godini u mom životu", rekla je tom prilikom Dubravka Mijatović.

Još fotografija glumice možete pogledati u galeriji ispod.

Kurir / Aleksandar Jovanović Cile, Kurir / Damir Dervišagić Lepotica!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna