Mina Joksimović (27) trenutno odmara na moru, odakle je podelila nekoliko fotografija na kojima se vidi koliko joj prija odmor.

Mina je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu teget boje, mokre kose i sa širokim osmehom na licu, a pratioci su hvalili njen izgled.

"Baš si lepa", "Ovako izgledaju anđeli", bili su samo neki od komenatara koji su se nizali ispod fotografija.

Poznato je da Mina ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, ali da određene životne trenutke ipak deli na društvenim mrežama, gde je prati nešto više od 25.000 ljudi.

Mina Joksimović
Instagram/minajokssimovic 

Ona se, poput oca, upustila u muzičke vode gde već niže uspehe, a svojevremeno je govorila o teretu očeve slave.

"Ako pričamo o uspehu na našim prostorima, biti ćerka poznatog muzičara može pomoći u početku zbog toga što si donekle već poznat javnosti, ali je to s druge strane i veliki pritisak jer moraš više da se dokazuješ. Mnogi misle da deca poznatih sve dobijaju na tacni, pa i uspeh. To u mom slučaju nije tačno, što sam i dokazala kada mi je pesma kao anonimnom autoru 'prošla' na inostranom tržištu", rekla je svojevremeno Mina za "Story.hr", te dodala da joj je u detinjstvu mnogo teže bilo da se nosi sa tim što je ćerka Željka Joksimovića.

"U periodu odrastanja živela sam kao sva druga deca. Išla sam u državnu i muzičku školu. Samo sam bila izložena raznim komentarima od dece, pa neretko i od profesora kroz školovanje. Drugačije su me gledali, iako sam bila potpuno normalno i dobro dete. Mislim da me je to ojačalo. Zahvalna sam što imam dobre roditelje koji su me izveli na pravi put. Tata mi je velika podrška i jako sam srećna što imam takvog oca koji je uvek tu za mene", rekla je pevačeva naslednica tom prilikom.

Još fotografija Mine Joksimović pronaći ćete u galeriji ispod.

Instagram/minajokssimovic Mina Joksimović, ćerka Željka Joksimovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna