Od prvog zajedničkog putovanja na kojem su se venčali, Tamara Grujić i njen muž Vuk Đoković su ustanovili da se njihove želje u pogledu mnogih stvari razlikuju. Tako je Vuk želeo dvadeset, a naša voditeljka dvesta zvanica na svadbi. Kompromisa nije bilo, pa su sklopili brak na Gibraltaru, što je ostalo kao nezaboravni doživljaj.

"Kasnije se pokazalo da su naše različitosti za život divni, ali za posao stravični", iskreno je ispričala Tamara. Budući da je Vuk producent i da je postao njen poslovni saradnik u projektu "Radna akcija", tu je bio i koren prvih problema. 

"Lepo su nam rekli da ne može, zapravo da nije zdravo da muž i žena rade zajedno", objasnila je Tamara. Ona voli da sve na vreme, štreber je i volim da se pripremi. "On, s druge strane, uvek bio car direktor filma ili serije koji svima baca koske, svi ga obožavaju... ", opisuje Vuka.

"Iz tog ležernog stava kada smo počeli samostalno da radimo došlo je do toga da zapravo sada on treba da je najodgovorniji. Tu smo se on i ja kosili... Trebalo nam je godinu dana dok se nismo ušemili, zapravo jedna sezona, naredna je već išla glatko", prenosi Story.

tamara grujic
Kurir / Ana Paunković 

Njihova ljubav je začeta u drugarstvu, a zatim se nastavila kroz zajednički život. Pre par godina su dobili i ćerku Lenku. "Brak između nas bio bi neodrživ da sam ja na terenu devet meseci, a on na drugim projektima", iskrena je voditeljka.

"Mi zapravo radimo i živimo zajedno. S druge strane, bez obzira na to što imamo ista profesionalna interesovanja, karakterno smo potpuno različiti. Ja sam plahovita, on je veoma smiren tip, pravi producent. Ja sam ispred kamere, uvek tražim više, uvek želim više, tražim pomoć, novac, podršku, ljudi reaguju na mene, a on radi ono za šta ja nemam vremena, a podjednako je važno", kaže Tamara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna