Najlepša žena je srećna žena, kaže poznata izreka, a Branka Nevistić to dokazuje svakom svojom fotografijom na Instagramu.

Ipak, nova se ističe ne samo lepotom nego i blagom provokacijom, jer je bivša voditeljka RTS sada objavila i fotku u toplesu. Među slikama poznatih dama sa plaže, ova je trenutno mnogima najzanimljivija.

branka nevistic
Instagram / corallo_verde 

"Dama", "Predivna", "Žena koja pleni lepotom, stavom, znanjem i visprenim umom", neki su od komentara koje su pratioci ostavili uz Brankine slike.

Sada ih je oduševila prizorima sa letovanja, a posebno su iznenađenje slike s mužem kojih inače nema tako puno na ovoj društvenoj mreži. Branka je, od 2014. godine u braku sa Branislavom Grujićem, prebogatim biznismenom. Mnogi joj zavide na životu koji liči na bajku, a žene primećuju da ne ističe detalje luksuznih putovanja.

Naprotiv, fotosi iz bračnog albuma više pokazuju da ljubav sa Branislavom i dalje ne jenjava - pogledajte i sami Brankinu galeriju slika!

Instagram / corallo_verde Uživa sa mužem Branislavom Grujićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna