Jednostavna, prirodna i normalna, a opet harizmatična na svoj način - tako pratioci opisuju ženu Bojana Vaskovića, pevača iz grupe "Leksington bend". Aleksandra je aktivna na Instagramu, a ovih dana oduševljava sve fotografijama sa plaže, naročito onima na kojima je u kupaćem kostimu.

Prvo je najveću pažnju privukla objava da je trudna po treći put. Njena duhovita poruka u stilu "idemo sve ponovo" nasmejala je pratioce, a svi su primetili da odlično izgleda.

Naredna slika je privukla desetine hiljada lajkova, jer se slikala sa mužem i naglasila njegov stomak - uz komentar kako se on "solidariše" s njom. Ipak, simpatično je dodala da je možda čeka i "predrazvodno stanje" zbog ovih fotografija.

Sada je ponovo izazvala talas interesovanja, pre svega onih dama koje su u potrazi za kupaćim kostimom. Aleksandra je imala sreću da nađe i model sa dva lica - idealno za promenu i duži godišnji odmor.

Njeni kupaći kostimi su ove godine vrlo udobni i praktični, ali i ženstveni - baš kako najveći broj žena voli, pa zavirite što pre u galeriju slika i pogledajte kako joj stoje. A i kako se porodica Vasković provodi na moru!

Instagram / _mrs.vaskovic_ Aleksandra Vasković na plaži.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna