Ako planirate letovanje u Grčkoj, iskustva drugih turista iz Srbije su vam sigurno dragocena. Žene su posebno zainteresovane za to kako se na moru provodi Vesna de Vinča koja je pre više od trideset dana započela i specijalni detoks.

Njena kura gladovanjem sad je dopunjena i uživanjem u grčkim plažama. Vesna je za svoju bazu odabrala Sitoniju. Kaže da je moguće letovati "svetski, robinzonski" sa malo novca.

"Dakle, dođete na Sitoniju, uzmete sobu ili stančić sa kupatilom, zavisi koliko vas ide. Iz tog stančića izlazite u 8 ujutru, a vraćate se u 9 uveče mrtvi, umorni, i već oko 10–11 uveče ste spremni za spavanje", ispričala je Vesna u video klipu.

U međuvremenu obilazite na desetine neverovatnih uvala, plaža, zaliva, šuma. To je takva lepota, to je takvo bogatstvo, za zdravlje, za onoga ko ume da vidi lepo. Znači ceo dan, ponesete vodu, sendviče, sokove, voće, ništa više... Uveče kad se vratite, neka supica sa decom.

I znači uživate, uživate, uživate i menjate, istražujete, fotografišete, pokušavate da u svemu pronađete onu divnu iskru lepote. Čovek koji se vraća prirodi – on se leči", poručila je Vesna.

Pogledajte u galeriju slika gde sve uživa Vesna de Vinča u Grčkoj!

Instagram / vesnadevinca Letovanje kao iz bajke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna