Pevačica Marina Visković je dugo nakon raskida veridbe odbijala da govori o svom bivšem vereniku Mirku Vukoviću. Nije želela javno da priča o krahu ljubavi koja je trajala čitavu deceniju, a u jednoj od retkih izjava na ovu temu istakla je da su jedno drugo povređivali i da se dešavalo "svašta ". U teškim danima veliku podršku pružali su joj prijatelji, a pevačica sada otkriva da posećuje psihologa.

"Imam svog terapeuta i uživam da sa njim otvaram razne teme, to me opušta", otkriva Viskovićeva koja se najčešće ipak poverava prijateljima.

"Shvatila sam da treba uživati u trenutku i raditi po osećaju, drugačije neću, jer jedan je život. Imam puno prijatelja i volim da se družim, ali imam samo jednog ili dva kojima mogu da se poverim. Međutim, ni to ne radim kada može da ugrozi mene ili nekog drugog. Čuvam tajne, a za svakodnevni život, ambicije, ljubavne probleme i iskustva, veoma sam transparentna i sve okrenem na šalu i na moj račun", rekla je Marina za Alo! koja je istakla da je zadovoljna svojim izgledom.

"Istina je da svakodnevno dobijam komplimente na račun izgleda i drago mi je jer se baš trudim. Zadovoljna sam i to se oseti, a često i inspirišem druge žene, na šta sam ponosna", kaže pevačica i ističe da bi mogla da stane na ludi kamen po kratkom postupku, samo da želi.

"Meni je najlakše da se udam, ali ja tačno znam kako želim da izgleda moj brak jer je meni porodica sve – osnov i stub, izvor ljubavi i mira. Samo tako ili nikako. Decu obožavam i biću divna majka kada to budem poželela", kaže Marina koja je kako kaže "srećno nezaljubljena".

Izvor: Lepa&Srećna