Svet je u šoku nakon optužbi na račun Rikija Martina (51) koji bi, ako bude proglašen krivim za incest, mogao da dobije zatvorsku kaznu od 50 godina, prenose strani mediji.

Mnogi su ostali zatečeni ovom vešću, budući da Riki Martin u javnosti ima imidž jednog od najpristojnijih pevača, koji nije sklon pravljenju skandala.

Riki Martin je, inače, početkom jula ove godine dobio zabranu prilaska Sančezu zbog porodičnog nasilja u Portoriku, ali identitet žrtve tada nije bio poznat. Kako navode mediji, Martin je navodno optužen za "fizičke i psihičke napade" na Sančeza tokom njihove sedmomesečne veze, koja je prekinuta pre dva meseca.

Sančez, naime, tvrdi da Martin nije mogao da podnese njihov raskid i da je viđen kako luta u blizini njegove kuće u najmanje tri navrata, tvrdi "El Vocero". Takođe, navodi se da je Martin navodno konzumirao velike količine alkohola i droge.

Pevačev advokatski tim odbacio je ove optužbe.

"Riki Martin, naravno, nikada nije bio i nikada ne bi bio upleten u bilo kakvu seksualnu ili romantičnu vezu sa svojim nećakom. Ta ideja nije samo neistinita, nego je i odvratna. Svi se nadamo da će ovaj čovek dobiti pomoć koja mu je hitno potrebna. Ali, najviše od svega, radujemo se odbacivanju ovog groznog slučaja čim sudija počne da sagledava činjenice", rekao je advokat Martin Singer.

Ovu tvrdnju ponovio je i brat Rikija Martina, Erik Martin, koji je za Latin Post rekao da njegov nećak pati od mentalnih problema i da je vrlo siguran da nije govorio istinu.

Ako se potvrdi navodna romansa Martina i Sančeza, pevač bi zbog toga mogao da dobije i do 50 godina zatvora.

Prethodno je, inače, protiv Rikija Martina podneta zabrana prilaska, a podnela ju je osoba koja je, kako se navodi, izlazila sa Martinom nekoliko meseci.

Tim povodom, pevač se oglasio na Tviteru.

"Zaštitni nalog izdat protiv mene temelji se na potpuno lažnim optužbama, pa ću kroz sudski proces odgovoriti s činjenicama i dostojanstvom koje me karakteriše. Budući da se radi o pravnom predmetu koji je u toku, u ovom trenutku ne mogu da dajem detaljne izjave. Zahvalan sam na bezbroj poruka solidarnosti i primam ih svim srcem", napisao je tada Martin.

Pevač je od 2017. u braku s Džvanom Josefom, s kojim ima četvoro dece.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna