Vest da je Ivana Tramp bivša supruga Donalda Trampa, preminula iznenadila je sve. Posebno ljude iz njenog bliskog okruženja koji tvrde da je ona bila osoba puna života i da ništa nije ukazivalo da je bolesna. Ivana je u besvesnom stanju pronađena na dnu stepeništa svoje kuće na Menhetnu, samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da krene kod frizera.

Strani mediji navode da sve ukazuje na to je smrtno stradala padajući niz stepenice, nakon što je, pretpostavlja se, doživela srčani udar. Istog dana kada je preminula Ivana je, po običaju, otišla na ručak u omiljeni restoran. Vlasnik ovog ugostiteljskog objekta Paolo Alavin ispričao je za američke medije da je on bila čest gost, i otkrio kako se ponašala poslednjeg dana svog života.

"Kao i uviek, pitala me je kako sam, uvek nas je podržavala i imali smo jedan izuzetno normalan razgovor, kakav sam vodio s njom svaki put kada bi došla. Delovala je zdravo, izgledala je možda malo umorno, ali je inače delovala dobro", dodao je Paolo.

"Nemam pojma šta se dogodilo. Videli smo da se nešto događa ispred njenog stana. Bila je dobro ljudsko biće, bila je stvarno, stvarno dobra osoba. Sve je to za mene trenutno jako emotivno. Ona je svima ovde bila majka",  zaključio je utučeni Paolo.

Ivanka Tramp se oprostila od majke
Profimedia 

Od Ivane se na Instagramu dirljivom porukom oprostila i ćerka Ivanka. 

"Srce mi je slomljeno zbog smrti moje majke. Mama je bila briljantna, šarmantna, strastvena i opako duhovita. U svakom svom delovanju pokazivala je snagu, upornost i odlučnost. Živela je život punim plućima i nikada nije propuštala priliku za smeh i ples Nedostajaće mi zauvek i čuvaćemo uspeomenu na nju u srcima dok smo živi", napisala je bolom skrhana Ivanka (40).

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna