Kako prenose američki mediji, Ivana Tramp najverovatnije je preminula od srčanog zastoja, a iza sebe je ostavila troje dece koje je dobila sa Donaldom Trampom - Donalda Džuniora, Ivanku i Erika.

Ivana i Donald Tramp upoznali su se 1976. godine u izlasku u Njujorku, ubrzo su otpočeli vezu, a venčali su se godinu dana kasnije.

O nesuglasicama u njihovom braku počelo je da se piše nakon božićnih praznika 1989. godine, kada su na odmoru u Aspenu viđeni kako se svađaju, a sukob je navodno izbio nakon što je Ivana naišla na Donaldovu ljubavnicu Marlu Mejpls, kojom se Donald kasnije oženio i s njom dobio ćerku Tifani.

Brakorazvodna parnica para Tramp danima je punila stupce američke štampe, a Ivana je Donalda optužila za silovanje, kao i da joj je otkinuo pramen kose. Međutim, u izjavi koju su dali Donald Tramp i njegovi advokati, Ivana je rekla da jeste upotrebila reč "silovanje", ali da nije "želela da njene reči budu protumačene u bukvalnom ili krivičnom smislu".

Definitivno su se razveli 1992. godine, a Ivana je nakon razvoda dobila vilu u Grinviču od 45 soba, stan u Tramp Plazi, pravo da svake godine ceo mesec provede na Trampovom imanju "Mar-a-Lago", puno starateljstvo nad troje dece i alimentaciju od 650.000 dolara godišnje, a uz sve to dobila je još 14 miliona dolara.

Ivana Tramp
Profimedia 

Iako su njihov razvod pratili brojni skandali, Ivana i Donald ostali su u prijateljskim odnosima, a medijima je posebno bio interesantan Ivanin stav prema aktuelnoj Trampovoj supruzi, Melaniji.

Na predstavljanju svoje knjige 2017. godine, Ivana Tramp otkrila je da se sa bivšim suprugom čuje svake dve nedelje.

"Nisam htela da ga zovem češće jer je Melanija tamo i ne želim da izazovem bilo kakvu vrstu ljubomore, ili bilo šta slično, jer sam ja ipak prva Trampova supruga", rekla je ona tada.

"Ova izjava bivše žene očigledno nema nikakve suštine. Nažalost, ona samo traži pažnju", glasio je tada odgovor Melanijinog portparola.

Ivana je Melaniju opisivala kao "tihu".

"Ona je veoma tiha i zaista ne ide na previše mesta. Ona ide na događaje samo kada mora", rekla je Ivana za Melaniju u jednom intervjuu.

Kada su je upitali šta bi ona radila da je na mestu Melanije, rekla je:

"Da li bih za 14 dana sredila Belu kuću? Apsolutno."

Osim za Donalda, Ivana Tramp udavala se još tri puta, a njeno bogatstvo procenjivalo se na 70 miliona dolara.

Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Ivana Tramp

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna