Šakira i Pike objavili su da se rastaju nakon 12 godina zajedničkog života, a razloge svoje odluke nisu komentarisali za medije. Ipak, šuškalo se da je fudbalski as prevario slavnu pevačicu i to sa dvadesetogodišnjom studentkinjom.

Njen identitet nije otkriven, ali je poznato da je radila kao hostesa u Barseloni. Pikeovi prijatelji, pak, tvrde da je fudbaler  bio "žrtva" popularne pevačice, kažu da je Šakira navodno "bila ohola i stalno je šefovala", pa su joj njegovi prijatelji čak dali nadimak "La Patrona", što u prevodu znači "šefica".

"Svi prijatelji Pikea su Šakiru zvali 'šefica' jer očigledno nije imala baš dobar odnos s njegovim prijateljima. Nikada se nije družila s njima, čak ni s ostalim suprugama igrača Barselone. I to je od početka bio problem za slavni par. Šakira se nije osećala prijatno u Barseloni, a glavni problem bio je taj što ovde nije imala prijatelje. Najbolja prijateljica joj je bila bivša svekrva, majka Žerara Pikea, a ni s njom sada više nije u dobrim odnosima. Sa Šakirom nije bilo lako živeti", rekla je novinarka Lorena Vaskez u jednom TV šou programu, prenosi španska "Marka".

Ipak, Pike pati za svojom "La Patronom", a to su supeli da dokažu njegovi obožavaoci. Naime, fanovi su ga snimili u automobilu dok se vraćao s treninga, a na video snimku su moglo čuti kako sluša Šakirinu pesmu "Inevitable". Fudbalski as nije bio raspoložen i ni u jednom trenutku nije hteo da pogleda u kameru.

"Ne moraš to reći, nećeš se vratiti, poznajem te dobro", samo je jedan stih Šakirine pesme.

Podsetimo, kolumbijska pevačica i španski fudbaler upoznali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2010. godine, u Africi. Dve godine kasnije dobili su starijeg sina Milana, a 2015. i mlađeg Sašu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna