Ben Aflek i Dženifer Lopez dokaz su da prava ljubav postoji. Naime, poznati par se upoznao 2001. godine na snimanju romantične komedije "Gigl". Džej Lo se tek razvela od plesača Krisa Džuda, a kako je kasnije ispričala odmah je znala da je Benom "to to".

Dopao joj se na prvi pogled, ali su u početku krili vezu. Ben se pojavio u njenom spotu za pesmu "Jenny from the Block" i svima je postalo jasno šta se dešava. Paparaci su počeli da ih prate  u stopu, a Džen je priznala da je medijski pritisak bio preveliki.

Bili su nerazdvojni, pa su im mediji ubrzo smislli zajednički nadimak - Benifer. Uskoro je usledila i veridba, a samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da se zakunu na večnu ljubav, odložili su venčanje, a potom i raskinuli. Govorilo se da je do kraha veze navodno došlo zbog njegove raskalašne momačke večeri u striptiz klubu i činjenice da je imao ogromne probleme s kockanjem.

Kako su se upoznali Dženifer Lopez i Ben Aflek?
Profimedia 

Dženifer je bila slomljena zbog kraja ljubavi.

Mislila sam da je naša veza bajka. Maštala sam o deci, a on me ponizio kao niko u životu. Niko mi tako nije slomio srce kao on. Ben mi je bio prijatelj, poznavali smo se godinama. Stvarno sam ga jako volela”,  govorila je Dženifer ranije, a Ben je tvrdio da su mediji krivi za njihov raskid jer su ih pratili u stopu. Godine nisu obrisale njihova osećanja, pa je Ben inicirao kontakt s Dženifer u februaru ove godine dok je ona radila na snimanju filma "Shotgun Wedding". Varnice su ponovo planule, a par je danas srećniji nego ikada.

"Život je težak i stalno padamo i nadamo se da ćemo nešto naučiti iz tih padova. Jedina stvar koju morate da uradite jeste da drugu šansu iskoristite, kao i prilike koje vam sazrevanje pruža", rekao je Aflek u intervjuu za magazin WSJ i dodao da mu je u "novoj-staroj" vezi prelepo.

"Definitivno mogu da kažem da je meni prelepo. To je dobra priča. To je odlična priča! I, znate, možda ću je jednog dana ispričati. Zapisaću sve... i onda ću to zapaliti", bio je iskren Ben.

Ben je Dženifer ponovo zaprosio u aprilu, a ona je oduševljeno pristala

"Bila je subota uveče, a nas dvoje na mestu koje volim najviše na celom svetu - u kadi punoj pene", rekla je Džej Lo. "Potpuno me je iznenadio, ljubav moja lepa, kleknuo i zaprosio me. Gledala sam ga pravo u oči, smejala se i plakala u isto vreme, nisam mogla da verujem da nam se, posle dvadeset godina, ovo dešava ponovo. Bila sam bez reči, a onda je on upitao - je li to `da`? DA, naravno da je to DA, odgovorila sam", otkrila je Dženifer detalje prosidbe.

Pogledajte još fotografija Dženifer Lopez i Bena Afleka:

Profimedia Dženifer Lopez u farmerkama koje skidaju kilograme

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna