Četvrti suprug Ivane Tramp, od kojeg se razišla 2019. godine, italijanski glumac i model Rosano Rubikondi, preminuo je iznenada 29. oktobra. Tužne vesti je s javnošću podelila italijanska televizijska voditeljka Simona Ventura.

"Rosano… Hvala na zajedničkom putovanju, za dobra i loša vremena, a takođe i suze i smeh, toliko ih je bilo mnogo, i sve što smo uradili zajedno. Zbogom. RiP“, napisala je Simona Ventura na Tviteru.

Rosando se Ivani udvarao punih šest godina,a kada je najzad pristala da mu kaže "Da" on je imao 36 godina, a ona 24 više. Svadba je koštala čak tri miliona dolara, a među zvanicama je bio i Donald Tramp, Ivanin bivši suprug. Ipak, brak je potrajao samo sedam meseci jer Rosando nije bio veran Ivani. Uprkos svemu, razišli su se u prijateljskim odnosima

"Veza na daljinu zaista ne funkcioniše. Rosano provodi dosta vremena u Italiji, a ja u Njujorku, Majamiju i Sen Tropeu, a on mora da radi. Lepo smo se proveli i ostali smo prijatelji. Razvod je bio prijateljski", izjavila je pre dve godina bivša supruga nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Profimedia italijanski glumac i model Rosano Rubikondi, preminuo je iznenada u petak več

Izvor: Lepa&Srećna