Bogatstvo Kristijana Ronalda je legendarno, ali čini se da ga je najnovijim postupkom pokazao na način koji se mnogima uopšte ne sviđa. Njegova verenica Heorhina Rodrigez i on su odlučili da pokažu ćerkicu na Instagramu, a jedan detalj je upao u oči.

Mala Bela Esmeralda, kako su roditelji odlučili da će se devojčica zvati, već ima probušene uši. U brojnim komentarima se ističe kako je prerano da se to radi bebi koja nema ni tri meseca.

U mnogim zemljama je to samo pitanje običaja, ali u Americi pedijatri preporučuju da se bušenje ušiju odloži do trenutka kad dete može samo da o tome odlučuje.

Međutim, u zemljama Latinske Amerike se ćerkama ranije buše uši, a često majka dobije minđuše za bebu pre nego što se porodi.

Šta vi kažete, da li je trebalo da Ronaldo i Heorhina ipak sačekaju?

kristijano ronaldo cerka
Instagram / georginagio 

Ronaldo i Heorhina su posebno posvećeni devojčici, jer je njen brat blizanac preminuo na samom porođaju.

"Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseća. Samo rođenje naše devojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom", objavio je tada Ronaldo.

Njih dvoje imaju petoro dece - sina Kristijana mlađeg i blizance Evu Mariju i Matea su Kristijanu rodile surogat majke, dok je ćerku Alanu Martin rodila Heorhina.

kristijano ronaldo heorhina rodrigez
Instagram / cristiano 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna