Fubalski as Lionel Mesi imao je sreću da svoju životnu ljubav sretne još dok nije bio slavan i bogat. U Antonelu se zaljubio dok su još bili deca. Upoznali su se preko njenog brata, a sam Mesi priznao je da se sa njim družio kako bi imao prilike da viđa Antonelu. Iako je bila devojčica, ona je Mesiju pisala pisma, ali nažalost život ih je razdvojio - Mesijev otac preselio je porodicu u Barselonu zbog fudbalske karijere sina.

"Zamislite da se sa porodicom preselite na novi kontinent sa 13 godina, a budućnost svih zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći igrati u Barseloni. S druge strane, ostavljanje svega iza sebe u Rosariju bilo je teško: mojih prijatelja, ostatka moje porodice, mog detinjstva – stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam praktično od nule“, rekao je Mesi u jednom intervjuu.

Kada je Mesi otišao Antonela je nastavila svoj život. Upisala je studije stomatologije i uplovila u emotivnu vezi. Onda je sudbina ponovo umešala prste. Dogodila se tragedija koja je ih je spojila - Antonelin najbolji prijatelj nastradao  je 2005. godine.  Ona je tada pala u depresiju, prestala je da ide na fakultet, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi joj pružio podršku. Antonela je ostavila tadašnjeg dečka kako bi pružila šansu fudbaleru.

"Ostavila me je, ali me barem nije ostavila zbog bilo kog momka – već zbog Mesija", rekao je za medije Antonelin bivši dečko.

Njihova ljubavna priča dobila je najlepši mogući epilog  2012. godine kada su postali roditelji. Dobili su sina Tiaga, a tri godine kasnije rodio se Mateo. Porodica je 2018. godine dobila još jedno pojačanje, sina Ćira.

Zanimljivo je i da su se Leo i Antonela venčali tek 2017. godine. u rodnom Rosariju u Argentini. 

Još fotorgafija Mesija i njegove lepe Antonele pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Lionel Mesi ljubavna prica