Kad se Kejt Midlton okrenula da pošalje majci poljubac prošle nedelje na Vimbldonu, u tom jednom trenutku se videlo koliko je blizak njihov odnos. A kad se pogleda osmeh Kerol Midlton, lako se u njemu prepozna lik buduće kraljice Velike Britanije.

I Kerol i Kejt imaju tamnosmeđu kosu, s tim što se majka odlučila za nešto kraći "bob", obe vole da bar jednu stranu malo začešljaju iza uha i obe neguju stil diskretne elegancije. Njihova  sličnost zaista privlači pažnju.

Da li je kao mala Kejt kopirala majku, kako mnoge devojčice čine, nije baš poznato. Neke od njenih slika iz devojačkih dana su pokazivale i mladalački modni "bunt". Sada je očigledno da majka delom kopira ćerku, jer su neke od modnih kombinacija upadljivo slične.

Razlika je u tome što Kerol ne mora da poštuje stroge dvorske protokole, pa smo je često viđali i sa haljinama dužine iznad kolena. Međutim, uvek je odevena sa mnogo stila, pa ćete sigurno uživati u galeriji slika pred vama!

Profimedia Majka Kejt Midlton oduševljava modnim kombinacijama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna