Iako je od njihovog raskida prošlo mnogo godina, i oboje su danas u srećnim brakovima, javnost i dalje intrigira odnos Aleksandre Prijović i Ljube Perućice.

Pevač je sada otkrio da je navikao da mu se postavljaju pitanja o Aleksandri, ali da u njihovom odnosu nema ničeg intrigantnog.

"Mi smo imali gomilu bivših ljubavi. Ona je neko ko je poznat, pa je zato tabloidima to bilo interesantno. Ali, sa svakom bivšom, kad si ti normalan u glavi, i kada je ta osoba normalna u glavi, naravno da ćeš stati, pitati, 'kako, si, šta si, jesi li dobro?'. Ipak imaš neku istoriju sa tim ljudima. Pitaš kako je neko od porodice", rekao je Ljuba gostujući u emisiji "Puls Srbije" na "Kurir" TV.

ljuba perucica
Instagram / katarina_kolozeus 

"Pitaš kako je Aleksandrina majka Borka, šta radi, da li je sve u redu?", nadovezao se voditelj Ivan Gajić.

"Naravno. Uvek, naravno. Uvek pitamo jedni druge za porodicu", rekao je Ljuba, potvrdivši da sa Aleksandrom ima korektan odnos, te da kad se, kad se sretnu, uredno pozdrave i razmene nekoliko rečenica.

Aleksandra Prijović se, podsetimo, 2018. godine udala za Filipa Živojinovića sa kojim je naredne godine dobila sina Aleksandra, a Ljuba je od 2019. godine u braku sa voditeljkom Katarinom Kolozeus.

Neke od fotografija sa svadbe Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna Cela Srbija prati venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, a ovo su prve slike mladenaca!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna