Jedan od najintrigatnijih kraljevskih parova ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Princeza Šarlin, supruga princa Alberta II od Monaka, sinonim je za život u zlatnom kavezu. Princeza je kneževine koja je sinonim za luksuz, jahte, superbogatsvo, sjaj i raskoš, ali na njenom licu nikada nema osmeha. Zbog toga je zovu najtužnijom princezom na svetu.

Princa Alberta upoznala je 2000. godine tokom jednog plivačkog takmičenja u Monte Karlu, a mnoge devojke širom planete zavidele su joj na životu koji ju je čekao.  

Tri godine nakon venčanja, Šarlin je donela na svet blizance Gabrijelu Terezu Mari i Žaka Onora Ranijea, naslednika prestola. Iako se činilo da je sve savršeno, princeza je postala prepoznatljiva po licu bez osmeha. Mnoge se spekulisalo zbog čega je tako, ali ubrzo su posumnjali da je njeno tužno lice život s Albertom od Monaka. 

Da u njihovom braku postoje problemi postalo je jasno kada je Šarlin u maju 2021. godine otišla u Afriku, u kojoj je ostala mesecima. 

Taman kad se činilo da se princeza više neće vratiti u Monako, stigla je početkom novembra 2021. Par je ponovo počeo zajedno da posećuje zvanične događaje, a princeza se oglasila povodom njihove 11. godišnjice braka

Ipak, čini se da u njihovom odnosu ponovo ima problema. Naime, princeza Šarlin nije došla na tradicionalni Bal ruža. Princ Albert je na ovaj važan događaj došao sa sestrom, princezom Karolinom od Monaka. 

Princeza Šarlin i princ Albert privlače mnogo pažnje javnosti
Profimedia 

To je podstaklo priče da sa kraljevskim brakom ipak nije sve u redu. Pisalo se i da je princeza od supruga ugovorom dobila 10 miliona funti godišnje kako bi se pojavljivala na važnim događajima u javnosti i pokazala da je sa njihovim brakom sve u redu. 

 Inače, Bal ruža održava se u Monaku još od 1954. godine, kada mu je domaćica bila holivudska diva i supruga vladara Monaka, Grejs Keli. Ovo dešavanje je i pravi raj za modne sladokusce jer se članovi kraljevske porodice i zvanice posebno potrude oko stajlinga.

Princ Albert i princeza Šarlin na večnu ljubav zakleli su se 2011. godine, kada su to učinili i Kejt Midlton i princ Vilijam. Kako je izgledala svadba od 55 miliona dolara pogledajte na fotografijama ispod.

Profimedia Venčanje princa Alberta i princeze Šarlin 2011. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna