Zorja Pajić kaže da joj nedostaje da zapeva prolaznicima, te da taj period života pamti kao veoma lep.

"Fali mi sviranje na ulici, jer to je kontakt sa ljudima koji ne možeš da ostvariš na drugačiji način. Jedno je koncert, nešto potpuno drugačije od ulice. To je sjajan momenat umetničke slobode i neke neizvesnosti", rekla je za "Alo" pevačica, koja odnedavno drži i časove pevanja mališanima.

Iako je sada zna čitava Srbija, takmičila se i na "Pesmi za Evroviziju" i snima pesme, Zorja kaže da bi rado ponovo zapevala na ulici, jer joj slava nije "udarila u glavu".

zorja pajic zvezde granda
Youtube / Zvezde Granda 

"Ne bih imala sada problem da ponovo izađem u centar grada i da zapevam, samo što bih ovoga puta to učinila da sav novac koji bih prikupila ode u humanitarne svrhe", iskrena je bila ona.

Zorja je otvoreno govorila i o mentalnom zdravlju. Ona je priznala da je prolazila kroz teške trenutke, kao i da je u istim potražila stručnu pomoć.

zorja pajic zvezde granda.jpg
Instagram / zorja_ 

"Imala sam momente kada sam bila u depresiji. Često sam bila nesigurna u sebe, nisam želela da ustanem iz kreveta. Smatram da svako ko ima takve probleme mora da ima stručno lice pored sebe, smatram da treba malo više da se podigne svest o tome i oduvek rado razgovaram na tu temu. Puno sam grešila kroz život, ali ko od nas nije. Posle svake greške sam nešto naučila i iskoristila sam ih kako bih bila još bolja, prvenstveno za sebe, a onda i za druge", zaključila je pevačica za pomenuti list.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna