Karolina Bajron se u Americi proslavila svojim popularnim receptima za jela bez glutena, a u Evropi će je dugo pamtiti kao mladu sa najskuplje svadbe na samom početku letnje sezone venčanja.

Karolina se udala za Alana Hauarda (59), britanskog milijardera, a gala zabava je održana na italijanskom jezeru Komo. Mladoženja, koji se bavi investicijama i nekretninama, izdvojio samo za mesto veselja 1,3 miliona evra, jer je imanje iz 18. veka bilo zakupljeno skoro mesec dana radi svih potrebnih priprema.

Par se, navodno, službeno venčao još pre dve godine, ali su sa slavljem sačekali dok ne prođe epidemija korona virusa. Kerol i Alan su dobili i ćerkicu prošle godine, njeno ime još čuvaju u tajnosti, a lice deteta je skriveno na svim slikama. O trudnoći nije bilo reči u javnosti, sve do maja kad je Kerol objavila da je mama već šest meseci. 

Proteklog vikenda je, za njihvou svadbu, celo jezero Komo blistalo od spektakularnog vatrometa. Goste je zabavljala - ni manje ni više - nego Lejdi Gaga, za čiji je nastup moralo biti izdvojeno najmanje tri miliona evra.

Ukupna cena svadbe se procenjuje na deset miliona, a kakve su haljine odabrale gošće na ovom venčanju, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Haljine za svadbu pripadnica evropskog džet-seta!

Izvor: Lepa&Srećna