Želja da se uda za muškarca kojeg voli, u starinskom dvorcu u Italiji, konačno se ostvarila  Nini Seničar, voditeljki i glumici iz Novog sada. Venčanje kao iz bajke odigralo se u Toskani, a srećna Nina je objavila dosad samo jednu sliku - uz opis "Savršen dan za savršen dan."

Za Ninom je godina ispunjena tugom, jer je prošlog avgusta preminula njena majka Slavica. Nina je bila uz nju u teškim danima borbe protiv raka materice, a oprostila se od nje tužnom porukom na Instagramu: "Moja Slavica lavica. Borila se kao sto je i živela, sa dostojanstvom i hrabrošću. Rak je jednu naizgled savršeno zdravu ženu od 61 godine odneo za svega nekoliko meseci".

Sada je ipak došlo vreme za slavlje, jer je veza sa verenikom Džejom Elisom krunisana venčanjem. Bilo je priča o navodnom raskidu lepe Novosađanke i holivudskog glumca, ali ih je demantovalo njihovo zajedničko pojavljivanje u Veneciji.

Koliko Nina voli Italiju pokazuje i izbor mesta za venčanje. Divna "Vila Manjakane", u srcu Toskane, je mesto apsolutnog luksuza, gde su gostima obezbeđeni privatnost i ekskluzivna usluga. 

Podsetimo, Nina i Džej su se nedavno "skućili" u Los Anđelesu, gde su kupili imanje vredno više od četiri miliona dolara. Ipak, Novosađanka kaže da je "srce vuče u Srbiju" i da dolazi češće nego kad je živela u Evropi. Svi željno čekaju da vide gde će se novopečeni bračni par uputiti za medeni mesec, a dotad zavirite u galeriju slika predivnog mesta za venčanje gde su rekli "sudbonosno da".

Instagram / mangiacane Dvorac u Toskani

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna