Sviđalo se to nekome ili ne, Kim Kardašijan je jedna od najuticajnijih žena na svetu. Starleta je uspela da zaradi mnogo novca, mnogima se čini, bez puno rada.

Poziranjem za društvene mreže, pojavljivanjem na glamuroznim događajima i po kojim skandalom stekla je neverovatnu popularnost. Kim jako dobro zna da joj je izgled najveći adut, pa na sve moguće načine pokušava da održi mladolikost, iako je proslavila 41. rođendan.

"Naravno da sam potpuno svesna razlike između nezdravih stavova o starenju i onoga što je normalno i prihvatljivo u borbi s godinama. Imam 41 godinu. Uvek želim da izgledam primereno. Ipak, dođe trenutak kada preteraš, kada je svega previše, preusko je i imaš previše šminke. Nema goreg", rekla je Kim koja jako vodi računa o svom izgledu.

"Jako mi je stalo do toga da izgledam dobro. Verovatno je meni stalo do toga više nego 90 posto ljudi na ovom planeti. Nije lako to postići kada si mama i iscrpljena si na kraju dana ili kad moraš da učiš. A sve to sam ja i sve to radim. Tretmane za lepotu radim kasno uveče. Nakon što svi odu u krevet radim laserske tretmane", rekla je Kim i priznala da joj se ne dopada kako joj izgledaju ruke.

"Ne težim nikakvom savršenstvu, tu sam sasvim mirna. Pre nisam bila takva. Mrzim svoje ruke, recimo. Naborane su i odvratne. Ali to je život. Promenila sam toliko pelena ovim rukama, mazila svoju decu njima. U redu sam", rekla je starleta i naglasila da je bitno da žena zna gde je granica.

"Dođete do točke u kojoj mislite: 'U redu, moje zdravlje je važnije od svega drugog'", rekla je Kim.

Instagram / kimkardashian Manikir - samo kratki nokti!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna