Voditeljka Marija Egelja uživa u jednom od najlepših životnih perioda. Nedavno se na večnu ljubav zaklela svom izabraniku Aleksandru Dabiću, a šuška se i da je u drugom stanju. Venčanje je održano van Beograda, u jednom restoranu u Čajetini, a kako prenose mediji, slavlju su prisustvovali najbliži članovi porodice i prijatelji. Odmah nakon venčanja par je otputovao na bračno putovanje na Majorku.

"Na bračnom putovanju može biti samo medeno, nikako drugačije (osmeh). Putovali smo i ranije, ali sada kao muž i žena je jos lepše, moram priznati. Obilazimo Majorku, ali i odmaramo na divnim plažama, muž mi je ‘'lagan’' i sve isto želimo, tako da se brzo oko svega dogovorimo", rekla je Egelja za "Pink".

Marija je nedavno ispričala kakav peh joj se dogodio na svadbi.

"Zanimljivo je da Aleksandar ima brata blizanca Miška, koga sam znala pre Aleksandra. On je moj super dever i ja među njima vidim jasnu razliku, iako mnogi misle da su potpuno isti, meni je razlika očigledna", ispričala je Marija i priznala da ih je prvi put pomešala.

"Nikada mi se nije desilo da ih pomešam - do svadbe. Kako su uveče bila prigušena svetla, glasna muzika, mnogo ljudi, s leđa sam prišla svom mužu koji se okrenuo, i vidim to nije on nego Miško. Svi smo počeli da se smejemo, tako da ćemo to sigurno upamtiti i prepričavati", rekla je za "Hello" Marija.

Fotografije Marije Egelje i njenog izabranika sa bračnog putovanja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marija Egelja Marija Egelja Medeni Mesec

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna