Lazar Vuksanović, najstariji sin Ace Lukasa, i njegova izabranica Ana, jedno drugom su se na večnu ljubav zakleli početkom marta, a njihova bajka sada dobija najlepši mogući epilog - u porodicu stiže pojačanje.

Lepe vesti su budući roditelji podelili na svom Instagramu i otkrili da će postati roditelji dečaka. Prinovi se neizmerno raduje i Aca Lukas koji je bio presrećan kada mu je prvu unuku podarila ćerka Minja.

"Prelepo. Stvarno ne mogu da rangiram kada je emocija bila jača. Znam da je svaki put bilo predivno - i kada sam dobijao decu, i kada se rodila moja prva unuka", rekao je za Hello! tada novopečeni deda koji je istakao da je bio iznenađen kada je saznao da ga čeka nova životna uloga.

"Ostao sam zatečen kad sam čuo novosti. Uf, ja deda... Kad pre? Ne mislim ni da sam mlad za to, sve je relativno. Nego, ja svoju ćerku i danas posmatram kao dete, iako je žena. I potpuno mi je jasno zašto mene moja majka doživljava kao dete, iako imam 50 godina. Za roditelja će dete zauvek ostati neko o kome treba brinuti i na koga treba paziti, ma koliko godina imao", rekao je pevač koji smatra da je idelano vreme za roditeljstvo nakon tridesete godine.

Aca Lukas postaje deda
ATA / Antonio Ahel 

"Iskustvo mi govori da niko ne bi trebalo da postane roditelj pre tridesete. Ja sam do tada dobio troje, a malo je reći da sam bio nezreo. Šta sam sa 21. godinom znao o roditeljstvu? Kad sam dobio prvo dete, od očinstva mi je bilo poznato samo to da treba da mi pocepaju košulju na proslavi koju ću prirediti. Najiskrenije, toliko sam bio pogubljen da sam zaboravio da kupim pelene, pa je moja majka morala da se pobrine za njih. Da ne bude zabune, daleko od toga da sam bio u fazonu baš me briga za dete. Naprotiv, silno sam se obradovao i baš mi je bilo stalo, ali ništa nisam znao. Tek kad se rodila Viktorija, shvatio sam šta znači biti otac u pravom smislu reči", rekao je za pomenuti magazin svojevremeno pevač.

Šuškalo se da će Aca sinu kao svadbeni dar pokloniti stan.

"Lukas je zaista mnogo vezan za decu. Nijedno ne odvaja. Jeste da vodi buran život, ali za naslednike i unuku uvek nađe vreme. Bio je presrećan kada je dobio prvu unuku, ali sada i on i njegova prva supruga Ceca jedva čekaju da dobiju unuče od najstarijeg sina", rekao je nakon svadbe izvor za "Kurir" i istakao da Lukas čeka da njegov prijatelj, koji je investitor, uskoro počne s gradnjom luksuznog kompleksa, pa da kapariše nekretninu za sina.

Ko je sve došao na svadbu Lukasovog sina i kako su mladenci izgledali pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, MONDO / Nenad Kostić Lazar Vuksanović i njegova izabranica Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna