Mariji Mikić 5. jula ostvarila se životna želja. Dan kada je postala majka zauvek će u kalendaru njenih životnih događaja biti najvažniji. Pevačica je svojevremeno govorila o tome da je duže vreme pokušavala da ostane u drugom stanju, zbog čega je uvek tu da pruži reči podrške ženama koje prolaze kroz isto.

"Moj skroman savet je da shvatiš za početak da sve u životu dolazi u pravo vreme i sa razlogom, a druga stvar je da lepe vesti ne možeš da dočekaš nervozna i pognute glave. Živi život, uživaj u svakom danu, bez opterećenja, i sve će se kockice sklopiti, kad tad!", poručila je Marija jednoj obožavateljki.

O svim simptomima sa kojima se tokom trudnoće suočavala govorila je otovoreno i otkrila da je u drugom stanju smršala čak osam kilograma.

"Mene prate mučnine od prvog dana, tako da sam na satisfakciju u hrani zaboravila odavno. Na primer, jabuke nisam jela u životu, a sad uživam u njima. Od tolikih mučnina smršala sam 8 kila otkako sam ostala trudna. Imam lufta da se ugojim još tri kilograma da budem kakva sam bila kada sam ostala trudna. Ceo život bucka, a sad ovako", otkrila je Marija na Instagramu nedavno, a sada i svoju najveću radost podelila sa svima - Đurđa je stigla kući.

"Dobrodošla kući pobedo naša! Sada je tek srce na mestu! Hvala ti živote!", napisala je Marija uz prvu zajedničku fotografiju s ćerkom.

Pevačica je otkrila da je porođaj prošao savršeno, i da je beba od prvog trenutka bila sa njom.

"Nisam znala da su u bolnici bebe sa nama i zbunilo me je kad su je doneli odmah. Dojim je, sve je u najboljem redu. Poremetila mi je spotove i pesme, ali o tome ćemo da brinemo sutra. Nije postojao nikakav strah pred porođaj, jedva sam čekala da to doživim. Planiramo još dece kasnije, daće bog svega. Biće!", rekla je ona za "Blic" i priznala da je novopečeni tata zbunjen.

"Ja bih svima poželela porođaj kao moj. Nisam ništa osetila. Toliko su svi prema meni bili divni i profesionalni. Beba je teška 2,8 kilograma. Tata je izgubljen skroz, ne zna i dalje gde se nalazi. Svi su se obukli u roze, jer je devojčica", rekla je pevačica.

Marija Mikić u drugom stanju nastupila je na festivalu "Pesma za Evroviziju '22", a njene fotografije sa te manifestacije pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marija Mikić na festivalu "Pesma za Evroviziju '22"