Viktor Troicki lepu manekenku Aleksandru, rođenu Paraćinku koja se tada prezivala Đorđević, upoznao je nenadano, tokom boravka na Kopaoniku.

Oboje su tamo boravili zbog poslovnih obaveza, ali nisu slutili da će sresti ljubav svog života.

"Sa ženom je upoznavanje bilo spontano. Bio sam na pripremama na Kopaoniku, a ona je imala slikanje za naslovnu stranu auto-časopisa. Ušli smo u konverzaciju, ali je ona bila... kako da ti kažem, rezervisana", rekao je jednom prilikom Viktor za "Kurir".

On je priznao da je Aleksandra bila "tvrd orah" i da je čitavih sedam meseci čekao da dobije njen broj telefona.

"Dan nakon upoznavanja sam slučajno naleteo na nju. Kasnije sam je sreo još nekoliko puta. Broj telefona dala mi je tek posle sedam meseci! Verovatno sam zato i zagrizao", iskren je bio sportista.

Venčanje je održano u Beogradu, u novembru 2016. godine, a par se prvo na večnu ljubav zakleo u crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu, da bi potom bilo održano građansko venčanje i svadbeno slavlje u jednom prestoničkom hotelu.

U junu 2017. par je dobio prvo dete, ćerku Irinu.

"Znali smo kad će se prvi porođaj desiti. Na vreme je otišla u bolnicu. Stigao sam sa Kvinsa da bih bio tu s njom kad se Irina rodila. Dva dana smo slavili. Uveče se porodila. Prvo veče je bilo s najbližim prijateljima, a sutradan naveliko sa celom familijom i poznanicima. Sećam se da sam dosta popio. Posle tog slavlja sam leteo, bila je nedelja, za London. Igrao sam prvo kolo Vimbldona protiv Janka. On se tamo spremao za meč, a ja sam došao posle dve noći pijanke. Sećam se da mi je rekao da me se najviše boji, jer tada najbolje igram. Ni sam se ne sećam kako sam ga pobedio. Uspeo sam. Oprostio mi je taj poraz. Nisam imao šta da izgubim i igrao sam veseo tenis", prisetio se ranije Viktor.

Tri godine kasnije, u leto 2020, stiglo je pojačanje - mlađa ćerka Darija.

"Sa drugom ćerkom Darijom imala je termin tek za deset dana. Budila me je u dva noću, jer je boli stomak. Rekao sam joj: "Aleksandra, lezi dole, ne paniči i spavaj". Međutim, njena majka i moja divna tašta me je nagovorila da odemo do lekara. Otišli smo do bolnice. Bio sam ubeđen kad izađe da idemo kući. Međutim, doktor je istrčao iz ordinacije vičući: "Spremajte porođaj! Hitno je!" To mi je bilo čudno i brzo. Opet je bilo burno slavlje. Što se tiče tih nekih planiranja, to kad me pitaju, kažem da ništa ne planiram. Imamo dve ćerke, a voleo bih da imamo i sina, ali... šta znam", iskren je bio Troicki.

Viktor je priznao i da ga samo jedna stvar nervira kod supruge.

"Najviše na svetu mrzim da se slikam. Nemam problem da se fotkam s fanovima, već imam... Ma, ne volim ja nekoga da pitam za zajedničku fotografiju. Najviše me nervira da se slikam sa suprugom na nekoj egzotičnoj destinaciji. Njoj je to opsesija. Završila je čak i neku školu fotografije", rekao je Troicki.

Još fotografija Aleksandre i Viktora Troickog pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/aleksandratroicki Aleksandra i Viktor Troicki

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna