Pre tri dana, pevačica Jelena Karleuša objavila je da ona i fudbaler Duško Tošić stavljaju tačku na brak nakon 14 godina ljubavi.

Sumirajući gotovo deceniju i po zajedničkog života, Jelena se osvrnula na uspone i padove kroz koje je porodica Karleuša-Tošić prolazila tokom proteklih godina.

"Smatram da sam postala mudrija, mirnija i srećnija. Mene je život mnogo šibao i nije imao milosti. Naša porodica prošla je kroz uspone, padove, tragedije, napade raznih vrsta. U međuvremenu moja majka je umrla, deca su se rodila i porasla, Duško je završio karijeru i započeo novu, a ja i dalje žongliram da ispunim svačija očekivanja", rekla je sada pevačica za magazin "Hello".

jelena karleusa sahrana divna.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Jelena je nedavno izjavila da je žena stub i kičma svake porodice, a iza te rečenice i dalje stoji.

"Borila sam se. Imam jaku kičmu. Nisam neko ko diže ruke i odustaje. Nisam ni od onih koji se mire sa neuspehom. To je najbolja karakterna osobina, ali ujedno i prokletstvo", iskrena je pop zvezda.

U braku je, kako kaže, često pravila kompromise.

"Nažalost, u dugom braku mora da postoji puno kompromisa i da se ta ženska kičma puno savija i kada ne želi", kaže Jelena Karleuša, koja je sa Duškom 2008. godine dobila stariju ćerku Atinu, a godinu dana kasnije i mlađu Niku.

"Moja deca su odlični učenici, Duškov i moj najveći ponos. Idu u privatne škole i imaju afinitete koji se stalno menjaju. Atina pohađa britansku školu, gde postoji dobar program koji pomaže mladim ljudima da se usmere. Obe su veoma inteligentne i lepo vaspitane, što je meni izuzetno bitno. Sve ide iz kuće koja je ipak glavni temelj za budućnost. One su neverovatan miks Duška i mene, moje Divne, njegove sestre... I po karakteru i po fizionomiji", opisala je Jelena svoje naslednice.

Garderober Jelene Karleuše
Instagram/Jelena Karleusa 

Pevačica će nakon razvoda život sa ćerkama nastaviti u novoj kući u Beogradu, u koju su se nedavno preselile.

"Ova kuća i mediteranski vrt poseduju nešto što sam tražila čitavog života, a to su savršena energija i apsolutni mir. Pogled na Košutnjak je nestvaran i prosto lekovit. Zvukovi grada se ne čuju, imate utisak da ste na moru jer tu je čak i miris smole koji dopire sa naših starih borova. Najlepši deo kuće je ogromna terasa koja gleda na vrt, bazen i zalazak sunca. Trudila sam se da sve bude u pastelnim, umirujućim tonovima. Ima dosta elemenata od drveta i mermera. Meni je protok energije vrlo bitan i sve radim po osećaju, pa je to bio slučaj i sa opremanjem životnog prostora. Izuzetno osećam kada neki zid, boja ili element prekidaju protok energije i svetla, pa se rukovodim isključivo time. Mene pomodarske stvari ne interesuju. Kuća se pravi prema onom ko u njoj treba da živi i bude srećan. Ovde ko god uđe oseti mir, spokoj i lepu energiju. Eto, taj stil preovladava", ispričala je Jelena, za koju je najvažnija prostorija u novom domu - garderober.

"Kuća je ogromna i svako ima svoj sprat. Tek sam nedavno izbrojala da imamo deset kupatila jer u većinu i ne ulazim. Moja oaza je specijalno projektovan garderober od 250 kvadrata, koji poseduje i saunu, kupatilo, deo za odmaranje, vešernicu, stan za zaposlene. Po mojim željama i nacrtima napravila sam deo koji je meni bitan i zbog posla i zbog lične satisfakcije. Prostor ima adekvatno svetlo, ogledala, pametno i funkcionalno osmišljeno odlaganje mojih petsto pari cipela, tašni, garderobe... Da bi ljudi shvatili koliko je ozbiljno teško imati organizovan garderober ove veličine i kapaciteta, reći ću da jedna žena radi samo kao garderoberka. Ona mora da zna način na koji se šta kači, gde i sa čim, mora da razlikuje brendove, sezone i vintidž stvari od posebne vrednosti. Veliki sam kolekcionar visoke mode i dizajnerskih komada, a pošto sve to sakupljam skoro trideset godina, jasno je da je reč o ozbiljnoj kolekciji koja mi znači", zaključila je Karleuša za pomenuti magazin.

Još fotografija Jelene Karleuše i Duška Tošića iz vremena kada su bili u srećnom braku pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša i Duško Tošić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna