Sara Jo od početka karijere bila je prepoznatljiva po svojim živim nastupima, na kojima sve "puca" od energije, ali pevačica priznaje da je kada siđe sa bine zapravo veoma lenja.

"Mnogo se ložim na nastupe, to je jedini trenutak kada sam samouverena i maksimalno ispunjena. Pretvaram se u zverinu koja je spremna da se popne na šta god stigne i ima nenormalan nalet energije", ispričala je pevačica u emisiji "Goca show".

Ona je otkrila da je u svom domu sušta suprotnost tome, kao i da sve ono što radi na sceni, nerado praktikuje u privatnom životu.

"To ne bi niko nikada rekao kada sam na sceni, ali ja sam kod kuće toliko spora, bukvalno sam prespor čovek. Po pitanju mnogih stvari postoji razlika, od energije, brzine, samouverenosti. To zvuči kao kliše, ali ja sam tada druga osoba, nije me sramota da flertujem, đuskam bilo šta uradim, dok je privatno mnogo drugačije", rekla je Sara u pomenutoj emisiji.

sara jo 7.jpg
Youtube / RTS 

Budući da važi za jednu od najpoželjnijih pevačica, Sarin ljubavni život oduvek je intrigirao javnost. Nakon raskida veze sa producentom Milkom Babićem, ona je uplovila u romansu sa plesačem i koreografom iz Slovenije Žigom Sotlarom, sa kojim ju je spojio posao.

Nije im teško da, kada je to potrebno, održavaju vezu na daljinu, o čemu je pevačica nedavno govorila.

"Nikad nisam daljinu doživljavala na toliko dramatičan način. Ako postoji čvrst, čist odnos, da možete da se organizujete, da ćete naći strpljenje. Ume da bude i te kako teško, pogotovo kada su jake emocije, zaljubljenost. Ali nađe se i strpljenje za sve to. Trenutno i ne deluje kao veza na daljinu, pošto je Žiga više u Srbiji nego u Sloveniji", rekla je Sara pre nekog vremena za "Blic".

Još fotografija Sare Jo možete pogledati u galeriji ispod.

Youtube/Printsceen/KONTRA SHOW, Youtube / RTS Sara Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna