Mustafa i Melis slavili su nekoliko dana, budući da su organizovali više glamuroznih proslava kojima su obeležili svoj odlazak pred oltar.

Oni su najpre obavili građansko venčanje u Rimu, a nekoliko dana kasnije priredili su veliko svadbeno slavlje u turskom letovalištu Marmaris, u jednom luksuznom hotelu.

Melis, koja je 19 godina mlađa od Mustafe, tokom svih pomenutih ceremonija promenila je više odevnih kombinacija, od belog odela, preko satenske haljine, pa sve do nesvakidašnje venčanice koja se mnogim korisnicima društvenih mreža nije dopala.

U pitanju je kratka korset haljina sa resama, koja, prema mišljenju mnogih, više podseća na plesni kostim, nego na venčanicu.

I dok su jedni smatrali da je Melis napravila smeo i hrabar izbor, te da joj ova haljina odlično pristaje, s druge strane ređali su se i negativni komentari.

"Ovo je neverovatno kič", "Najružnija venčanica ikada", "Toliko para, a ovakav izbor si napravila", "Zaboleo me je mozak od tvoje venčanice", "Ružno, ružnije ne može biti", bile su samo neke od negativnih reakcija, dok su pratioci pisali i da smatraju da Mustafina bivša žena Emina Jahović ne bi napravila ovakav izbor.

Podsetimo, Mustafa Sandal se od srpske pevačice Emine Jahović, sa kojom ima sinove Jamana i Javuza, rastao 2018. godine. Emina je svojevremeno priznala da je na ročištu plakala.

emina jahovic
Instagram / yaemina 

"Prošlo je, ali dan razvoda je bio katastrofalan za mene, iako sam se za to spremala skoro dve godine. I fizički i psihički. Mnogo sam plakala kad sam ušla na suđenje, i on je tugovao, videla sam da mu nije bilo lako. I kad se setim toga, ne volim mnogo da pričam. Bilo mi je jako teško, počela sam da plačem, sudija je tada rekao: "Molim te, prestani da plačeš, inače će odložiti suđenje, misliće da je u pitanju pokajanje"... Ali to nije bilo pokajanje, već puštanje svega toga je jako teško", ispričala je jednom prilikom Emina.

Nakon toga su usledili problemi, a Emina i Mustafa već neko vreme se sude oko alimentacije za naslednike.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna