Sara je, kako je ispričala, oduvek imala talenta za šminkanje, pa je upravo tako zaradila svoj prvi novac.

"U srednjoj školi sam neko vreme šminkala drugarice za razne događaje. To se pročulo i onda sam počela i da zarađujem od toga. Bili su to simbolični iznosi, ne sećam se tačno koliki. Sećam se samo da se te pare nisu dugo zadržale kod mene", otkrila je Sara za "Informer".

Ovaj Prvi maj, kao i mnoge prethodne, pevačica će proslaviti radno, družeći se sa svojom publikom.

"Praznik rada sam kao tinejdžerka provodila sa društvom na izletu uz klopu i piće. Sada su stvari drugačije... Otkad radim, često mi se desi da baš u ovom periodu imam mnogo nastupa, pa praznik provedem u nekom drugom gradu ili državi. Tako će biti i ove godine, jer baš tog dana nastupam u Budvi", rekla je Sara.

Atraktivna pevačica od prošle godine je u srećnoj vezi sa slovenačkim plesačem i koreografom Žigom Sotlarom.

sara jo 2.jpg
Instagram / sarajoofficial 

"Moj partner i ja sve poslove delimo na ravne časti. I nikad ne pravimo podelu na ženske i muške poslove! Ne volim da neke stvari radi samo on, a neke samo ja. Žiga i ja smo baš pedantni i maltene se borimo ko će bolje da obriše prašinu i raspremi stan, ali i ko će da zakuca ekser ili zameni sijalicu", otkrila je Sara za pomenuti list, te dodala da, iako je na sceni često u izazovnim izdanjima, njen dečko voli da je viđa i u trenerci:

"Slobodne dane provodim u pidžami ili trenerci, jer se u tome osećam komforno. Žiga voli da me vidi sređenu i našminkanu, ali isto tako mu se sviđa i kada sam u trenerci. On je koreograf, a trenerke su sastavni deo tog sveta, pa često primetim da sam mu najviše privlačna baš u takvim kombinacijama".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna