Otkako se 2009. godine udala za istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek je svoju karijeru stavila po strani i potpuno se posvetila porodici. Nakon smrti supruga voditeljka je rešila da se vrati na male ekrane, a hrvatski mediji su preneli da je trenutno u pregovorima sa jednom medijskom kućom.

Nikolina na ovu temu nije davala intervjue, ali je na Instagramu otkrila kojim poslom istinski želi da se bavi. Naime, ona je objavila video snimak na kom se vidi kako šeta dva psa, odnosno na kom se trudi da ih šeta jer nisu baš bili poslušni.

"Ako me pitaju koji posao ću raditi, a od posla ne bežim, ovo je definitvno jedan koji ću raditi isključivo iz usluge prijateljima. Ako me zamole, na vlastitu odgovornost. Ili ako su subjekti manje tvrdoglavi", napisala je Nikolina.

Nikolina Pišek  Youtube/nikolina_pisek

Inače, voditeljka je poznata kao veliki ljubitelj pasa i borac za njihova prava. Osim što uživa sa svojim ljubimcima, ona je mnogo njih i udomila i učestovala u brojnim kampanjama za zaštitu životinja. Tako je i svojevremeno pokazala da je zbog jedne mace na ulici istrčala  s viklerima na hladnoću, a sve kako bi samo pozdravila svog "komšiju".

Posao koji Nikolina Pišek obožava
Instagram/Nikolina Pisek 

"Kad je prava ljubav i kada su dobri komšijski odnosi u pitanju istrčava se na hladnoću i s viklerima na glavi. Naš najdraži komšija (da se ostali ne uvrede, nisu niti oni skroz loši)", napisala je tada Nikolina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna